جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند رابطه شکراب پیروانی با اوسمار رفیق درویش در سکوت به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تاریخ و ساعت بازی تراکتور و ذوب آهن در هفته نوزدهم لیگ برتر | اسکوچیچ در پی بازپس‌ گیری صدر در اصفهان

  • کد خبر: ۳۱۴۹۶۳
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۸
تاریخ و ساعت بازی تراکتور و ذوب آهن در هفته نوزدهم لیگ برتر | اسکوچیچ در پی بازپس‌ گیری صدر در اصفهان
تیم‌ های تراکتور و ذوب آهن در چارچوب هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال به مصاف یکدیگر می روند.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، تیم‌های ذوب آهن اصفهان و تراکتور در چارچوب هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال، پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ از ساعت ۱۶ در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به مصاف یکدیگر می‌روند.

تراکتور در حالی مهمان ذوب آهن است که دیدار رفت این دو تیم در ورزشگاه یادگار امام تبریز با نتیجه یک بر صفر به سود ذوب آهن به پایان رسید.

اما وضعیت تراکتور نسبت به هفته چهارم بسیار فرق کرده است. تبریزی‌ها قهرمان نیم فصل نخست شدند به دلیل شکستی که برابر پرسپولیس داشتند، صدر را به سپاهان واگذار کردند، اما شاگردان اسکوچیچ نیم فصل دوم را هم پرقدرت شروع کردند و اگر نتیجه این تیم برابر پرسپولیس را فاکتور بگیریم، آن‌ها در هفته شانزدهم و در خانه مس رفسنجان را ۵ بر یک و در هفته هجدهم هوادار را ۴ بر صفر در هم کوبیدند.

نتایج پرقدرت تراکتور در همین ابتدای نیم فصل دوم نشان می‌دهد که اسکوچیچ تیم را برای قهرمانی بسته و به راحتی بیخیال ۳ امتیاز هر بازی نمی‌شود.

اسکوچیچ برابر ذوب آهن، تمام نفرات خود را به غیر از محمد نادری، مدافع چپ آماده خود را به دلیل محرومیت در اختیار ندارد و باید منتظر ماند که آیا قرمز‌های تبریزی در سمت چپ خط دفاعی خود با چالش مواجه خواهند شد یا خیر.

تراکتور در حال حاضر با ۳۸ امتیاز در رده دوم و ذوب آهن با ۲۴ امتیاز در رده هفتم جدول قرار دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->