تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) پارگی رباط صلیبی امیری تایید نشد لغو مسابقه تراکتور و ملوان در لیگ برتر شروع امیدوارکننده عربستان در پلی‌آف | تساوی بی‌برنده قطر و عمان دلهره ملی‌پوشان در آسمان روسیه | تأخیر در لندینگ هواپیمای تیم ملی منیر الحدادی: هرگز تصور نمی‌کردم فوتبال ایران چنین اتمسفری داشته باشد دعوت از بازیکن بدون تیم به تیم ملی ایران! | چرا جهانبخش در کنار ملی‌پوشان است؟
سرخط خبرها

تاریخ و ساعت بازی تراکتور و ذوب آهن در هفته نوزدهم لیگ برتر | اسکوچیچ در پی بازپس‌ گیری صدر در اصفهان

  • کد خبر: ۳۱۴۹۶۳
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۸
تاریخ و ساعت بازی تراکتور و ذوب آهن در هفته نوزدهم لیگ برتر | اسکوچیچ در پی بازپس‌ گیری صدر در اصفهان
تیم‌ های تراکتور و ذوب آهن در چارچوب هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال به مصاف یکدیگر می روند.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، تیم‌های ذوب آهن اصفهان و تراکتور در چارچوب هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال، پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ از ساعت ۱۶ در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به مصاف یکدیگر می‌روند.

تراکتور در حالی مهمان ذوب آهن است که دیدار رفت این دو تیم در ورزشگاه یادگار امام تبریز با نتیجه یک بر صفر به سود ذوب آهن به پایان رسید.

اما وضعیت تراکتور نسبت به هفته چهارم بسیار فرق کرده است. تبریزی‌ها قهرمان نیم فصل نخست شدند به دلیل شکستی که برابر پرسپولیس داشتند، صدر را به سپاهان واگذار کردند، اما شاگردان اسکوچیچ نیم فصل دوم را هم پرقدرت شروع کردند و اگر نتیجه این تیم برابر پرسپولیس را فاکتور بگیریم، آن‌ها در هفته شانزدهم و در خانه مس رفسنجان را ۵ بر یک و در هفته هجدهم هوادار را ۴ بر صفر در هم کوبیدند.

نتایج پرقدرت تراکتور در همین ابتدای نیم فصل دوم نشان می‌دهد که اسکوچیچ تیم را برای قهرمانی بسته و به راحتی بیخیال ۳ امتیاز هر بازی نمی‌شود.

اسکوچیچ برابر ذوب آهن، تمام نفرات خود را به غیر از محمد نادری، مدافع چپ آماده خود را به دلیل محرومیت در اختیار ندارد و باید منتظر ماند که آیا قرمز‌های تبریزی در سمت چپ خط دفاعی خود با چالش مواجه خواهند شد یا خیر.

تراکتور در حال حاضر با ۳۸ امتیاز در رده دوم و ذوب آهن با ۲۴ امتیاز در رده هفتم جدول قرار دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->